Flying Service
HoReCa

Neem een vliegende start bij Flying Service

Practice makes perfect – daar zijn wij ons bij Flying Service ook van bewust. Alvorens ons zaalpersoneel van start kan gaan, moeten ze eerst aanwezig zijn op één van de wekelijkse opleidingsmomenten. Enkel zo kunnen wij met een gerust hart het beste personeel garanderen en zijn wij zeker dat de events van onze klanten feilloos […]

Lees meer
Flying Service
HoReCa

Hoe is het om als student te werken bij Flying Service? We vroegen het aan één van onze trouwe werkkrachten

Ah, het mooie studentenleven. De gouden jaren die je voor de rest van je leven gaan bijblijven. Het leven van een student(e) stopt uiteraard niet bij boeken en lessen. Cantussen, feestjes en reisjes horen natuurlijk ook bij het bruisende studentenleven. Om dit allemaal te kunnen financieren, zoeken studenten massaal naar leuke studentenjobs. Hoe is het […]

Lees meer
Flying Service
Kitchenstaff
Uncategorized

Hels en FSK slaan de handen in elkaar

Laat ons het even niet hebben over het virus dat onze sector al bijna een jaar lam legt. Feit is dat de start steeds dichterbij komt, de lente komt eraan en de vaccins worden uitgerold. Wordt het augustus, september of eerder oktober? Onze sector zal heropstarten, en dan zijn we vertrokken voor een lange en […]

Lees meer
Uncategorized

7 vragen aan Patrick & Antonio, jarenlange rotsen in de branding bij Flying Service

Passie en vakmanschap: het zijn twee essentiële pijlers voor elk bedrijf, en al zeker voor Flying Service. Op elk event en in elk restaurant zijn het de passie en vakmanschap van onze mensen die het verschil maken. Vandaag laten we Patrick Vandam en Antonio Neves de Sousa aan het woord, twee krakken die deze kernwaarden […]

Lees meer
Uncategorized

Kwaliteitsvlees perfect gebakken bij je thuis? Dankzij Bistro Tribunal en Resto Chez Moi kan het!

Ken je Resto Chez Moi al, ons nieuwe concept waarmee we een authentieke restaurantbeleving tot bij de mensen thuis brengen? Vandaag focussen we op het belangrijkste fundament van zo’n geslaagd etentje: een restaurant dat weet waarmee het bezig is en werkt met (h)eerlijke producten. Aan het woord is Yf Geyens, het brein achter Bistro Tribunal […]

Lees meer
Uncategorized

Limburg beter bedienen met een nieuw kantoor in Hasselt

Ah, Limburg. Provincie van gezelligheid en joviale mensen. Van een bruisende horeca en tal van jaarlijks weerkerende events die we met Flying Service/Kitchenstaff graag een handje helpen. Hoog tijd dus om er fysiek aanwezig te zijn, en dat doen we sinds half juni ook vanuit het hartje van deze prachtige provincie.  Vraag eender welke Limburger […]

Lees meer
Uncategorized

Van lokaal initiatief tot nationale actie: #feedthenurses zorgt op 8 weken tijd voor 45.000 maaltijden

Wat begon als een kleinschalig initiatief van Lars Block, Nils Proost, Timothy Tynes en Pieter Coomans in Lier en het Antwerpse, groeide in deze 8 weken van lockdown uit tot een nationale actie om dokters en verpleegkundigen over heel Vlaanderen gratis heerlijke maaltijden te bezorgen. Vandaag, niet toevallig op de Dag van de Verpleging, stopt […]

Lees meer
Flying Service

GOESTING

Thijs Vervloet en Lore Leys, Jonge Topchef van vlaanderen Gault millau 2019 Michelin  1* Gault millau 16/20 In de Sint-Lambertusstraat 9 in Westerlo heerst er een stevige drukte.Het is vrijdagochtend en de koks zijn al in volle voorbereiding. Groenten worden schoongemaakt, een vis wordt vakkundig van de graat gehaald. Duivenkarkassen worden de basis van een […]

Lees meer
Flying Service

Let’s not change a winning team

Impe Catering, vaste klant sinds jaar en dag Al sinds zijn 15e in de business en nog net geen 30 jaar een eigen cateringzaak, Vincent Impe heeft bakken ervaring. En FSK mag al meer dan tien jaar de exclusieve leverancier van zaalpersoneel zijn. Samen hebben Impe Catering en FSK al talloze evenementen, zoals het Autosalon, […]

Lees meer
Flying Service

Not working ‘nine to five’

De dagelijkse sleur… We komen er vaak in terecht voor we het goed en wel beseffen. Velen kiezen er dan ook bewust voor om het anders te doen. Geen ‘nine to five’ meer, maar flexibel werken wordt steeds populairder. Dat flexibel werken, en de combinatie met horeca, was ook wat Muriël aansprak om bij Flying […]

Lees meer