Passie en vakmanschap: het zijn twee essentiële pijlers voor elk bedrijf, en al zeker voor Flying Service. Op elk event en in elk restaurant zijn het de passie en vakmanschap van onze mensen die het verschil maken. Vandaag laten we Patrick Vandam en Antonio Neves de Sousa aan het woord, twee krakken die deze kernwaarden […]
Lees meerKen je Resto Chez Moi al, ons nieuwe concept waarmee we een authentieke restaurantbeleving tot bij de mensen thuis brengen? Vandaag focussen we op het belangrijkste fundament van zo’n geslaagd etentje: een restaurant dat weet waarmee het bezig is en werkt met (h)eerlijke producten. Aan het woord is Yf Geyens, het brein achter Bistro Tribunal […]
Lees meerAh, Limburg. Provincie van gezelligheid en joviale mensen. Van een bruisende horeca en tal van jaarlijks weerkerende events die we met Flying Service/Kitchenstaff graag een handje helpen. Hoog tijd dus om er fysiek aanwezig te zijn, en dat doen we sinds half juni ook vanuit het hartje van deze prachtige provincie. Vraag eender welke Limburger […]
Lees meerWerkplezier gaat voor sommige mensen boven succes, status of prestige. Zo ook voor kokkin Bianca Covens die een baan in een sterrenrestaurant verliet om bij Kitchenstaff aan te slag te gaan. Of beter, terug aan de slag want ze wist waarnaar ze terug kwam omdat ze dankzij een jarenlange ervaring in ons team overstapte naar […]
Lees meer