Een event moet een feest zijn

FLYING SERVICE

Flying Service

OVER ONS

Een onvergetelijk gebeuren voor de genodigden én de organisatie. Het menselijke aspect van die organisatie is doorslaggevend voor het al dan niet slagen van een evenement, maar tegelijkertijd ook de achillespees: een kok die ziek valt, een tekort aan zaalpersoneel, te weinig tijd om je hostesses te leiden, nood aan een maître d'hotel... Personeels- en organisatorische problemen gooien al snel roet in het eten. Daarbij komt nog dat de sociale wetgeving, met bijhorende papierwinkel, de flexibiliteit en rentabiliteit allesbehalve ten goede komt. Met de juiste partner kan je echter van heel wat kopzorgen gespaard blijven...

Met een uitgebreid en groeiend bestand van streng geselecteerde en professioneel getrainde horecamedewerkers kan Flying Service een perfect op maat gesneden team leveren voor uw event! En die 'extra administratie', die nemen wij met plezier voor onze rekening.
Samen maken we van uw event een feest,

Het Flying Serviceteam

IMG-OUR
Flying Service

een top team!

Maak deel uit van ons team.Artikels
Flying Service

uw voordeel

Administratie

"Altijd die extra administratie?"
Wij verzorgen alle personeeladministratie van selectie tot de dimona-aangifte tot en met uitbetaling zodat onze klant zich ten volle kan bezighouden met het evenement zelf...

Rekrutering, selectie en opleiding

Voor we iemand het veld insturen, doorgaat iedereen een uitgebreide screening met daarna een korte, intense professionele opleiding onder begeleiding van een ervaren maître.

Een professioneel team

Voor elk evenement stellen we een professioneel team samen dat de bediening tot in de kleinste details verzorgt. De klant bepaalt in onderling overleg met ons hoeveel medewerkers hij nodig heeft en evalueert alles ook in geheel.

Vacatures

Heb jij interesse om in een leuke, afwisselende omgeving te werken? Ben je bereid om nieuwe dingen te leren en nieuwe vrienden te maken? Klik dan snel hier om je aan te melden!

Flying Service

Contact

Naam
Telefoon - GSM
Email
Boodschap
IMG-OUR

Contacteer ons

Openingsuren kantoren

  • 09:00 AM – 17:00 PM
  • Maandag tot vrijdag


  • erkenning uitzendbureau: Flyingservice
    VG2105/U - BG 00082-406-20151201 - WG W.DISP.1147

Onze kantoren